субота, 4 серпня 2018 р.

Нове обличчя Cosplay Ukraine

Косплеєрка Hope (читається як Хоуп), учасник львівського клубу Міцурукі, стала обличчям пабліку Cosplay Ukraine, то ж ми вирішили написати про неї. Як у багатьох отаку, зацікавлення аніме почалося з Sailor Moon. Серіал захопив дівчину своєю щирістю, історією про справжню дружбу, відданість, любов та добро. Дівчина бачила в Усагі Цукіно добрий приклад, як можна змінити себе і стати героєм із ледарки та плакси. З дитинства до цього часу залишилося ще одне маленьке хоббі: колекціонування брошок Сейлор Мун з різних сезонів. Потім була Сакура Картколовка, де Hope прониклася ідеєю підтримки головної героїні родиною та друзями. Як кожний отаку, дівчина почала тягнутися до однодумців, і врешті решт почала ходити на аніме-зустрічі Міцурукі.





Там дізналась про косплей, і вирішила спробувати свої сили в цій новій для себе області. Першим персонажем обрала Нанамі Момозоно з "Дуже приємно, Бог", прем'єру якого Hope хотіла зробити на львівському Аніконі 2016. Праця була не легкою - гарний та складний костюм довелося замовити у Nezis Izumi, метелики на костюмі малювали вручну. Далі були Сейлор Мун, Сакура Кмномото, Ахіру. Потім були інші фести: Otobe, NatsuNami, HanniFest, наступні Anicon. Дівчина завжди вибирає персонажів, близьких до свого характеру.




- Мені здається, що у нас є спільні риси, а також вони для мене дорогі як ті, що супроводжували мене напротязі дитинства та підліткового віку, - каже Hope. - Надихає мене Сейлормун, а саме Усагі Цукіно, тому что вона дуже схожа на мене: емоційна, цілеспрямована, часом трохи незграбна, але дуже жіночна та сильна! Вона здатна подолати будь-які труднощі в імя кохання та справедливості!




Зараз косплей для Hope - це хоббі, котре домопагає виражати внутрішній світ, розвивати акторські здібності та освоювати нові для себе уміння, як от балетна хореографія для виступів на фестивалях. Багато уваги приділяється написання сценарію для номеру та приготуванням самого образу:

- На цей час я вже більше року шию свої костюми у Мар’яни Петрів. Ми з нею добре розуміємо один одного.

На найближчих фестивалях дівчина обіцяє приготувати щось грандіозне, і ми сподіваємося опублікувати з нього цікавий фотосет.


Немає коментарів:

Дописати коментар