пʼятниця, 13 липня 2018 р.

Косплеєр Liliana Greyheaven


"Декотрі мої персонажі оживають в косплеї"

Сьогодні ми хочемо поділитися з вами, дорогі лисенятка, ще однією чудовою творчою людиною. Знайомтеся, це Liliana Greyheaven. Ті, хто підписаний на Cosplay Ukraine, мали приємність познайомитися з її образом Alice Agerdon з книги "Некромант та чорний метелик" авторства Ольги Мігель. Аніме-історія дівчини почалася у 1993 році. Тоді на кабельному телебаченні Києва транслювали на польському каналі серії Сейлор Мун, які вразили дівчинку до глибини душі. Потім були Трансофрмери та Вольтрон - і так почалася любов до японської анімації. Дівчина переглянула близько 500 тайтлів, але найулюбленішими стали Сейлор Мун, Сакура, Темний Дворецький та ще багато інших.

Прийшло захоплення фандомом, почалися відвідини фестивалів. Ліліана зацікавилася косплеєм, коли побачила виступ одної знайомої. І вирішила спробувати самій приміряти на себе образ улюбленої героїні Сейлор Мун. Лише набравшись досвіду в створенні образів, дівчина наважилася втілювати в життя придуманих нею персонажів, або ж героїв своїх фанфіків та творів подруг. Всі образи створюються за допомогою онлайн-програм для малювання. До реалізації костюму підходить відповідально, ретельно добираючи спочатку майстра, потім тканину, а потім продумуючи сцену. "Часом, - ділиться з нами Ліліана, - підбір музики буває самим складним".




Улюбленими образами на даний момент є згадана вище Аліса Агердон з роману Ольги Мігель та оріджинал Лілі Еванс зі світів Гаррі Поттера, котра відрізняється від канону характером та є студенткою Слізеріну. Дівчина неодноразово приймала участь у конкурсах косплею на різних фестивалях, і хоч ніколи не вигравала, але не переймається тим, вважаючи участь головнішою за перемогу. Вона любить виступати, представляти широкій публіці свої образи, приймати участь у фотосесіях.


  В образі Лілі Еванс

Ліліана живе не косплеєм єдиним. Вона пише оповідання і просто створює у програмах персонажів, поєднуючи їх у невеличкі сценки-комікси, або створюючи листівки для друзів. Також монтує кліпи за сюжетами аніме-серіалів. Збирає аніме-фігурки, манґу, любить j-rock (особливо Deddo Aisu) а також ляльок Монстр Хай та Евер Афтер Хай. На майбутнє нічого особливо не загадує, а просто каже: "Хочеш розсмішити богів, розкажи про свої плани!"

Ми бажаємо Ліліані творчих успіхів, отримати перемогу на одному з фестів, і досягти нових висот, а з часом будемо знайомити наших підписників з новими образами.




Фан-сторінки дівчини:
https://www.deviantart.com/lilianagreyheaven/gallery/
https://www.instagram.com/liliana_greyheaven/

Автор: Nekonosan

4 коментарі: