неділя, 1 липня 2018 р.

Інтерв'ю з Milky Way Heroes [UA]


Milky Way Heroes - переможці на конкурсі кослпею на фестивалі Aishiteru. Увагу дівчата почали привертати ще перед конкурсом, коли робили коротенькі танцювальні номери в залі. Під час такого томеру (або тренування) ми зробили кілька репортерських фото. Їх виступ за мотивами відомого аніме Love Live Sunshine! зібрав найбільші і найгучніші оплески. Короткий зміст: айдолки (японські поп-зірки) запізнюються на конкурс Animatsuri через негоду, потяги не ходять. Єдиний доступний на станції - старий паротяг. Дівчата силюю пісні пробують урухомити його.

За кілька днів ми взяли коротке інтерв'ю у дівчат.


1. Як довго існує ґурт і як виникла ідея його створити?

Ґурт існує вже досить довгий час, бо перші учасниці приєдналися в січню 2017 року, а першу фотосесію мали у квітні 2017. Нажаль склад дуже часто змінювався, через що наш сценічний дебют відбувся тільки на Aishiteru. Зараз ми є зіграною командою з великою кількістю планів. Заклала ту групу на зразок більш ранніх з Love Live (ФБ - прим. редакції). Хотіла створити групу, яка буде не тільки добре бавитися, але і буде амбітною на майбутнє.

2. Чи це був перший виступ в якості ґурту, чи мали раніше досвід?

То був наш перший виступ, в якості ґурту. Деякі з нас виступала раніше на сцені з іншими ґуртами, або в дуетах, але в якості Milky Way виступили вперше разом на Aishiteru.



3. Скільки часу зайняло створення того виступу на Aishiteru? Як просувалося?

Створення виступу тривало справді довго. Почали приготування на стику вересня/жовтря 2017 року і виступ справді мали готовим вже на WDMA, однак нажаль на ньому не відбувся конкурс косплею. Змінили дату виступу на Aishiteru, декілька осіб нажаль змушена була полишили групу, тому шиття костюмів для нових учасниць і тренування рухів з'їло більшість нашого часу.

4. Чув, що одна з дівчат приєдналася на самий кінець приготувань?

Так, одна з дівчин (Хонояма, яка зіграла роль Ріко) приєдналася до нас два дні перед Aishiteru. Людина, яка малась виступати в ролі Ріко і тренувалася з нами, нажаль не могла поїхати на конвент з приводу стану здоров'я, тому Хомо впала нам практично з неба. Цілий день на конвенті тренувала з нею виступ і дуже здивована, що їй вдалося навіть добре виступити.

5. Які плани на майбутнє? Де можна буде вас побачити, на якому фесті?

Маємо весь наш склад у Варшаві, тому спершу зосередимося на нашому Youtube-каналі, а також будемо готувати виступ на Animatsuri 2018. Плануємо теж годинний захід на якомусь фесті, під час якого будемо презентувати багато різних сценок. Хочемо то зробити в якості концерту, але поки то вийде, чекає на нас багато праці.

Немає коментарів:

Дописати коментар